Juni

Juni passerade snabbt, sommaren stod och stampade i farstun och infann sig aldrig riktigt. Eftersom mitt bloggande inte har varit särskilt aktivt på ett tag, så kommer här en sammanfattning av juni.

Jag åkte till Schweiz i början av juni för att hälsa på min kusin Romina och hennes Davide som jobbade i Zurich i ett år. I vanliga fall bor de i Bologna i Italien. Vi hade en underbar helg med otroligt fint väder, vilket jag var svältfödd på. Många skratt och ett minne för livet!

Schweiz juni 2015
Utöver min resa så var det skolavslutning, och samma vecka hade vi kalas för Alicia på Andys lekland. Tobias vann sitt tredje guld i brasiliansk jiu-jitsu. Vi har hunnit med två härliga vistelser hos pappa och Carina med god mat och lite fiske. Jag hade en veckas semester under midsommarveckan, vilket gick alldeles för fort. Jag slaktade av ett gäng ungtuppar med stöd från Mikaela vilket förtjänade skål i Cava efteråt. Midsommar spenderade vi i en stor stuga i Julita med ett stort gäng härliga vänner. Totalt var vi 10 vuxna och 9 barn. Alicia fyllde 9 år.

Juni 2015

Leave a Reply

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x