Loppi blogbag nystart

loppiI veckan kom Loppi blogbag nystart med väldigt trevligt innehåll! Det är alltid roligt att prova nya produkter, men ibland passar produkterna en bättre eller sämre. Denna gång kändes de lite som gjorda för mig! Både barnvitaminerna och riskakorna är något vi kontinuerligt köper.

Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillkott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Ett snabbt och enkelt sätt bättra på sitt järnintag kan vara att dricka Floradix Blutsaft.
Kommentar: Brukar ha bra järnvärde, men testade Blutsaft när jag var gravid. Har varit väldigt trött på senare tid så det ska bli kul att se om det blir någon skillnad, har inte tagit blodvärdet på ett tag. Tröttheten beror säkert på brist på sömn i och för sig, hinner liksom inte sova, har för mycket jag vill göra och dygnet har för få timmar…

Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Allting odlas i Sörmland och flingorna framställs genom kallvalsning på Warbro Kvarn.
Kommentar: Smakade bra och ett stort plus är att det är både ekologiskt och närproducerat! Få 20% rabatt på ekomusli med rabattkoden EKO på apotea.se (Där handlar jag faktiskt alla våra apoteksprodukter).

KidsZoo välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioder är kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ger banrne en bra dos av de vanligaste vitaminerna.
Kommentar: Dessa vitaminer har vi faktiskt kört med under vintern. Mina barn är inte knussliga och hade ätit i princip vilken sort jag än köpt, men jag tyckte dessa var lite roliga. Vi missar sällan vitaminerna eftersom barnen inte låter oss glömma! ;)

Castus frukstänger är fulla av naturlig energi och passar perfekt som mellanmålet. Att ha i väskan, på utflykten, under bilturen eller att ätas på väg till träning, passar i alla lägen.
Kommentar: Kul komplement i matsäcken utan att man tillsätter en massa konstgjorda saker! Dessa gillade barnen och de får närmast åka med på friluftsdagen.

Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärigt. Naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen.
Kommentar: Gott och bärigt! Framför allt barnen gillade det, själv dricker jag sällan te med bärsmak,

Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt unika tappning: tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och Havssalt.
Kommentar: Dessa riskakor upptäckte jag för ett tag sedan. Jag köper vanligen aldrig riskakor men började köpa dessa då de innehåller 19 kcal per kaka (de är hälften så tunna som vanliga riskakor) så jag kan tugga på något till lunchsoppan när jag kör 5:2 dag. Väldigt goda med smak av popcornsmak!

Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blanding av vitaminer och mineraler, samtlidigt som dryckerna är goda törstsläckare. Den har en exotisk smak av bland annat ananas och papaya.
Kommentar: Extra vitaminer behövs under vinterhalvåret! Just ananas är en smak jag inte klarar av, men har inte hunnit smaka denna än så jag hoppas den inte smakar för mycket ananas.

Leave a Reply

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x