Loppi blogbag sommar!

loppiloppi3loppi2Loppi blogbag sommar har jag fått äran att prova. Den innehåller följande produkter:

Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Blandningen smakar gott av honung, örter och fruktjuicer och är skonsam för magen.  Produkten innehåller varken konserveringsmedel eller alkohol. Magnesium finns i våra celler och ingår i ett hundratal av kroppens enzymer. Det är en av kroppens viktigaste mineraler som lagras i ben och muskler. Magnesium bidrar till en normal energi- och ämnesomsättning och är bra för kroppens proteinbildning.
Kommentar: Vi har hunnit ta några doser hela familjen. Smakar helt okej, lite syrligt. Barnen gillar att prova sånt här och är inte kinkiga, de blir glada när det är något som även barn kan använda så de också får prova.

Philips Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Den vinklade pipen är utformad så att barnet inte behöver luta huvudet bakåt för mycket utan istället kan hålla nacken i en naturlig ställning. Handtagen är anpassade för små händer och har ett antihalkskydd. Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och muggen passar till Philips Avents nappflaskor. Prova gärna om muggen är spillfri! Ta en bild när ni testar och hashtagga #PhilipsAventspillfri
Kommentar: Mina barn har passerat pipmuggar med råge, men den kommer få provas av en bebis i min närhet!

Panduro Sats My First Hand & Foot Prints. Gosiga babyfötter och söta händer! Finns det något mysigare än små babyfötter och händer? Spara dem för alltid genom att göra fina gipsavgjutningar och sätta in dem i tavelramar som du målar i vackra färger. Bra presenttips till mor- och farföräldrarna också!
Kommentar: Mina barns fötter är inte lika söta längre. ;) Men det kommer dimpa ner en liten guldklimp i min närhet inom kort vars fötter behöver förevigas!

Dermoshop Dermosil handtvål Blossom är en given sommarfavorit för händerna. Den flytande tvålen rengör händerna skonsamt, den kommer i en snyggt designad flaska – och dessutom doftar den alldeles underbart somrigt av äppelblom. Beställ sommarens ljuvliga Blossom produkter på dermoshop.se
Kommentar: Denna ska bli kul att testa, vi gillar väldoftande tvålar i fina flaskor! Luktar jättegott!

Salvequick Minons Möt våra nya vänner Kevin, Bob, Stuart och alla de andra Minionerna. De är gula, härliga, kluriga, glada, tillgivna samt fulla med bus och galna upptåg.  Våra barnplåster är smidiga och tåliga och väl anpassade för aktiva barn.  De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord!
Kommentar: Barnen blev överlyckliga över detta, de älskar Minionerna! Alicia hade sett det på Ica Maxi när hon var där med Danne, men han tyckte att vi hade plåster så det räckte hemma då. Så hon var nöjd! :)

Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Vårt bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt. Så se till att ha Aqua Block hemma i sommar, då kan du bada så mycket du vill!
Kommentar: Detta blir bra att testa i sommar!

Yves Rocher I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger. Den milda, nagelvänliga formulan är berikad med naturlig elemiharts för maximal glans. Tack vara den solfjäderformade penseln är det lätt att följa nagelns form för ett professionellt jämnt resultat. Yves Rocher går nu ut med en stor världstäckandekampanj #Speakingcolors, där man genom sina naglar uttrycker vilket humör man är på.
Kommentar: Jag älskar nagellack, så detta var en kul produkt att prova! Jag gillade verkligen detta, det var  lätt att måla med och hade mycket bra täckning. Beställde fem nagellack till innan lacket ens hade torkat!

Barnens Bokklubb En härlig barnbok! Barnens Bokklubb är för barnens läsning vad den färdiga matkassen är för vardagspusslet – helt ovärderlig! Våra barnboksproffs väljer ut pärlorna från det enorma utbudet av barnböcker som ges ut! Prova på-erbjudande: Du får första bokpaketet för endast 39 kr!
Kommentar: Barn läser för lite, skrivs det om med jämna mellanrum i tidningarna. Vi försöker att få till lästid på kvällarna, men det är inte alltid lätt att få till med tanke på hur lite tid man har en vardagskväll efter middag och läxläsning, även om vi alldeles säkert kan skärpa oss ännu mer på den fronten. Högläsning just nu är Doktor Proktors pruttpulver. Alicia läser en del själv och har alltid en lång önskelista med böcker, Tobias får man pusha lite mer. Gillade tanken att bokklubben är som en färdig matkasse, ovärderlig i vardagspusslet. Ska kika på erbjudandet själv!

LOPPImagasin Sommar I nya numret av LOPPImagasin berättar om Lofsan om konsten att hålla kärleken levande, vi får toppbloggarnas tips om sommarens bästa, smarriga recept och tips för trädgården med Doreen Månsson och så bjuder vi på stort vinstregn med priser för ett värde av ca 11.000 kr + massa härliga rabatterbjudanden och guldkuponger!

Leave a Reply

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x