Loppi blogbag vårpepp

loppiloppi2För ett tag sedan fick jag Loppi blogbag vårpepp hemskickad. Jag hade lite otur med den förra blogbagen som hamnade på andra sidan om stan, 8 mil bort och aldrig hittade hit, men denna kom fram som den skulle!

Loppi blogbag vårpepp innehöll:
Yves Rocher Botanical Expertise, Hair Rinsing Vinegar. En väldoftande hårskölj med ekologiska hallon för ny, frisk glans. Kalkrester i vattnet gör håret matt och trist. Hallonvinäger med sitt låga pH-värde, avlägsnar dessa rester och ger en härlig glans och en läcker doft.
Kommentar: Ser fram emot att prova denna framöver!

Yves Rocher Hydra Vegetal. Innovation skönhet från växtriket. En underbart krämig, djupt återfuktande 24-timmarscrème som har utvecklats specifikt för normal till torr hud med sav från växtriket som kapslar in fukten. Fukten tränger ned på djupet, genom överhudens alla lager – även de mest uttorkade. Resultatet är en fylligare, väl återfuktad hud som strålar av skönhet.
Kommentar: Denna var skön och lätt i ansiktet, den gillade jag!
Edet Ultra Soft. Perfekt balans av styrka och mjukhet, som skämmer bort även den mest känsliga hud. Ett mjukt men starkt 3 lags toalettpapper som skämmer bort din hud. Med Edet Ultra Soft behöver du inte kompromissa mjukhet med tillförlitlighet. Dermatologiskt testad, perfekt även för den mest känsliga hud.
Kommentar: Mjukt toapapper är ett måste för mig, detta var precis så mjukt som jag vill ha det!

RFSU Easy Shavin´ är en mjukgörande rakgel med glideffekt. Easy Shavin’ är genomskinlig och löddrar inte – för att du ska se var du rakar dig. Den gör det lättare för rakbladet att glida över huden utan att skada den vilket gör din rakning behagligare på hela kroppen. Passar bäst i dusch och med rakhyvel.
Kommentar: Denna köper jag då och då, och gillar just att den är genomskinlig.

RFSU Nice n’ cool motverkar röda prickar och ger återfuktande svalka efter rakning. Den är särskilt anpassad för intimrakning, med milda ingredienser för känslig hud men samtidigt med rätt effekt men fungerar bra på hela kroppen.
Kommentar: Har hy som är känslig för rakning, och produkter och knep mot röda prickar brukar inte funka på mig, men denna ska jag prova.

Friggs riskakor Linfrö & Rosmarin och Hampafrö & Svartpeppar. Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt ny tappning; tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. Friggs Riskakor med superfrö är extra tunna, smakrika och innehåller endast naturliga ingredienser. Innehåller 90% fullkornsmajs men även råris, vilket gör riskakorna extra fiberrika. Riskakorna är också nyckelhålsmärkta. Linfrö används traditionellt för sina positiva effekter för magen och sitt innehåll av nyttiga näringsämnen, framför allt omättade fetter men också kostfibrer, protein och mineraler. Hampafrö är egentligen en frukt som innehåller ett frö. Mathampa är en god källa till 18 olika aminosyror, inklusive alla essentiella, och är följaktligen en bra vegansk proteinkälla. Hampafröet innehåller också hög halt av fleromättade fettsyror.
Kommentar: Jag är redan en anhängare av Friggs riskakor sedan längeoch favoriten är Chiafrö & Havssalt, men jag har på senare tid även ätit Linfrö & Rosmarin. Hampafrö och Svartpeppar var första gången jag smakade nu, och jag hade lite svårt för att de var just peppriga, även om jag annars gillar svartpeppar. Jag vill nog hellre ha riskakor lite salta. Jag är i övrigt inget fan av riskakor, men upptäckte dessa i och med att jag kör 5:2 och riskakorna är hälften så tunna och bara innehåller 19 kalorier per skiva. Då kan jag unna mig en riskaka till soppan. Det roliga är att riskakorna har spridit sig på jobbet, så vi är ett gäng som sitter med våra paket till kaffet, oavsett 5:2 dag eller ej.

DVD Pingvinerna. Dreamworks Animation’s topphemliga fen-tastiska Pingvinerna från Madagaskar hemmabion! De är söta, de är goa och de är tillbaka! Skaparna till Madagaskar visar i denna galna film att fåglar kan vara de perfekta spionerna. Ett team av superspioner slår sig samman med Nordanvinden för att rädda världen. Ett hysteriskt roligt globetrotter-äventyr som hela familjen kommer älska! Release 27 april.
Kommentar: Jag har alltid gillat Pingvinerna från Madagaskar, tycker att de är roliga och gillar humorn som är anpassad både för barn och vuxna. Lite kul är att jag la upp alla produkter jag skulle fota på köksbordet, DVD:n hade jag lagt ovanpå toapappret, gick iväg en stund och fotade sen. Inte förrän långt senare fick jag syn på att DVD:n saknades på bilderna. Barnen hade lagt vantarna på den på en gång. :)

Leave a Reply

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x