Loppi blogbag

24 loppiblogbag
Jag har fått en Loppi blogbag med saker att testa. Ursäkta risiga mobilbilder, men dagsljuset hinner man inte se mycket av när man kommer hem, och min kamera saknade laddning. Här kommer mina tankar om sakerna som var i. Informationstexten kopierade jag från informationen som medföljde.

Croodarna på DVD. Häng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.
Kommentar: Barnen jublade av glädje över filmen! Vi såg den på bio och tyckte alla om den, och så kom den så här lägligt till vår lilla höstlovstrip! :)

Barnängen Sensitive Deo 50 ml. En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.
Kommentar: Barnängen är ett märke jag gillar, men denna deo, precis som så många andra innehåller aluminium, vilket jag helst vill undvika i en deodorant. Jag gör min egna deostick och håller mig till det även fortsättningsvis.

Santa Marias nya kryddblandning Coriander & Chili. Kryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.
Kommentar: Santa Marias kryddblandningar är en favorit och jag har ett helt gäng i köksskåpet, Seafood & fish är tex flitigt använd. Jag har inte provat just denna än, men ska ge den en chans trots att den innehåller koriander, vilket jag inte gillar. En receptbroschyr medföljde även med rätt trevliga recept för de olika kryddblandningarna, bl.a. Asiatiska kycklingrullar i rispapper, där Coriander & Chili ingår. Fler recept hittar ni här. Upptäckte också nu att Santa Maria lanserar refiller till kryddkvarnarna vilket gör mig jätteglad eftersom vi använder dessa så pass mycket, och refiller känns som ett bra mycket mer miljövänligare alternativ. Dock håller inte alltid kvarnarna ens tills den är tömd den första gången…

Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.
Kommentar: För mig känns såna här bars lite tillgjort, finns många nyttiga och mer naturliga mellanmål man skulle kunna äta. Men om man gillar sånt är de säkert ett bra alternativ, smaken var god om än alldeles för söt tyckte både jag och Danne. Att det inte är tillsatt socker och att den inte innehåller artificiella ämnen är förstås ett plus, men varför måste den vara så söt?

SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.
Kommentar: Jag förstår inte riktigt meningen med denna produkt om jag ska vara ärlig. Återigen, stevia är ju växtbaserat vilket är bra, och naturlig arom är bra, men att använda sådana smaksättare är något jag aldrig skulle komma på tanken att göra. Då inte menat att jag inte gillar stevia, jag har använt steviasocker en del och har faktiskt en steviaplanta i köket.

Sammanfattning: Jag var nog inte den idealiska testaren till detta paket, de flesta produkter föll helt enkelt inte i min smak. ;)

24 Tobias
Tobias var väldigt glad över jättestycket med bubbelplast som låg i paketet. :)

Leave a Reply

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x