Om

Välkommen till min blogg, vad kul att du tittade in! :)

Jag heter Rebecca, är 33 år och bor i ett hus några mil söder om Stockholm med min familj. Familjen består av min sambo Danne, samt Alicia 9 år  och Tobias 7 år.

Jag jobbar som Systemförvaltare/IT-samordnare och på fritiden gillar jag att ägna mig åt kreativa saker. Pysslar i trädgården, allmänt pyssel som korttillverkning, scrapbooking och liknande, planerar inredning av hemmet (som Danne sedan får utföra ;) ), fotar mycket och lagar gärna mat och bakar när tillfälle ges. Senaste intresset är mina vaktlar som har gjort oss självförsörjande på små ägg.

Att ta tillvara på naturen och det man har, självhushållning och att ta tillvara på gamla kunskaper är jag väldigt intresserad av, och det tillämpar jag så gott jag hinner med i vardagen. Örter och dess effekter läser jag gärna om, och salvor och läppcerat kokar jag själv för husbehov.

Slukar ljudböcker i bilen till och från jobbet då jag har en bit att åka, och ni kan hitta min kompletta historiklista sedan sommaren 2008 då jag började lyssna, i menyn.

Bloggen startade som ett tidsfördriv i början av april 2006 då jag var gravid med Alicia. Jag var sjukskriven på grund av foglossning och behövde något att göra. Har länge småpysslat med hemsidor, så jag tog steget in i bloggvärlden, och har inte ångrat mig. Bloggen är som ett barn, och här finns nu så mycket historia att jag snabbt avfärdar alla tankar på att sluta blogga när det känns lite mycket. Därför kan mitt bloggande bli ganska oregelbundet. Ibland slänger jag in tre inlägg om dagen, ibland kan det gå en vecka. För att underlätta för er läsare rekommenderar jag att ni lägger till mig på Bloglovin´eller en gammal vanlig RSS-läsare (Klicka här ) så ser ni om jag uppdaterat.

Så, nog om mig. Vem är du? Lämna gärna en kommentar!

Må så gott och ta hand om varandra!

Historik
7 april 2006 – Bloggen startades
23 juni 2006 – Alicia föds
30 juni 2006 – Vi flyttar in i gamla lägenheten
22 september 2007 – Tobias föds
4 juli 2009 – Vann titeln ”Snyggaste mammabloggen” på Mammablogg galan i Göteborg
1 september 2009 – Flyttar in i vårt hus

Creds
Wordpresstema: Adelle by Bluchic
Bilderna på ranunkler: Angie Makes