Pinchos, en app-restaurang

Pinchos1Pinchos2Pinchos3Pinchos4Pinchos5Jag är just nu i Göteborg en sväng för arbete med styrelseuppdraget jag har. Jag och kollegan har blivit snuvade på besök på restaurangen ”The barn” vid senaste Göteborgsbesöket då de har stängt måndagar och tisdagar, och insåg att även detta besök inföll just en tisdag! Typiskt! Fick tips om restaurangen Pinchos, som är en app-restaurang, där man bokar bord och beställer mat, dryck och dessert via deras app. När maten/drycken är klar meddelas man i mobilen via notismeddelande, så får man gå och hämta den. Man tillkallar även kypare för att få notan via appen och har möjlighet att betala per bord eller per telefon. Maten är smårätter av diverse olika slag. Konceptet tilltalade mig och vi lyckades få ett bord, fastän det var på håret. Därav tomma platser på bilderna, tiden vi fick var tidigare än vi tänkt oss, men stället fylldes på kvickt. Boka bord i god tid är ett måste!

Jag köpte dryckespaketet med cava, rödvin och kaffe. Vi startade med en liten langos till förrätt. Rätterna serverades på en planka som man satte i en ställning på bordet. Sedan tog jag mig an minihamburgare, pulled beef i tacoskal, sötpotatis pommes frites, ostbollar (delade), getost med rödbetor (delade) samt en mini plankstek. Det låter som fasligt mycket mat, men minirätter var ordet! Allt var väldigt gott, förutom möjligen att hamburgerbrödet var lite torrt om man nu ska vara petig. Jag är ingen efterrättsälskare, men jag tog en liten chokladfondue i portionsformat, vilket var helt lagom.

Sammanfattningsvis var vi helt sålda på Pinchos! Kul med ett annorlunda koncept, och tekniknörd som jag är så passade det mig alldeles utmärkt! Vi hade dock gärna sett att borden hade möjlighet till att ladda telefonerna, batteri i telefonen är ju lite en förutsättning. I appen saknade vi möjlighet att se vilka rätter som redan hämtats ut, samt en summering av priset för sin beställning. Att även kunna sköta betalningen av notan via appen med tex PayPal vore ytterligare en finess. Men den allra största förbättringspotentialen är förstås att de bara måste öppna en restaurang i Stockholm!

1 Comment on Pinchos, en app-restaurang

 1. Caisa
  mån Apr 2015 at 12:43 (2 år ago)

  Tack för en riktigt bra recension som lämnar flera saker vi kan jobba på. Tack!

  / Caisa, ansvarig sociala medier Pinchos

  PS. Den sistnämnda punkten bör vi kunna lösa inom en överskådlig framtid. ;)

  [Svara]

Leave a Reply

:-) :( :(( :? 8) :D :P :oops: :cry: :wink: :love: X( :x